Om mig

Jeg er oprindeligt uddannet socialpædagog i 1994, og er eksamineret familie- og parterapeut MPF, fra The Kempler Institute of Scandinavia og fra Dansk Familie Terapeutisk Institut april 2012. Derudover er jeg kandidat i pædagogisk psykologi (2015).

Jeg brænder for familiearbejdet og har arbejdet med familier, børn og unge i rigtig mange år.

Jeg har arbejdet med børn og unge med forskellige diagnoser og handicaps og deres familier, med unge anbragte og deres biologiske forældre samt plejeforældre, med unge forældre og deres ufødte samt nyfødte børn, og med alle mulige andre forskellige familier som dig og mig. Siden januar 2008 har jeg været ansat på Ballerup Familiehus som familieterapeut, hvor jeg har arbejdet intensivt med familiebehandling. Mit primære arbejde består i at lave individuel terapi, parterapi og familieterapi med mennesker der ønsker hjælp og støtte til at forandre deres nuværende livssituation.

Jeg har stor respekt for mennesker, der søger terapeutisk hjælp, da det altid er det sværeste skridt at tage – det første skridt at få erkendt, at ”nu går den ikke længere, jeg eller vi må have hjælp nu”.